divendres, 14 de desembre del 2012

Aplicació: Matemàtiques Ninja Lite

Hem escollit l'aplicació de matemàtiques Ninja Lite, perquè creiem que les matemàtiques és una assignatura per la qual el nen desenvolupa habilitats cognitives i destreses els quals els hi facilita un bon aprenantatge.A més, és una matèria troncal que ens agrada i que considerem essencial per adquirir uns bons coneixements.

Ens trobem en un centre, on els nostres alumnes de 10 anys consideren que les matemàtiques són molt avorrides. Per tant, no mostren interés en aquesta matèria. A nivell de grup observem que el seu nivell és baix. Per això proposem la següent activitat que es durà a terme al llarg de tres setmanes, dues hores per setmana i així aconseguir que els nostres alumnes facin aquesta assignatura amb ganes i mostrin interés per aprendre. 

Un cop explicades totes les operacions (suma, resta, multiplicació i divisió) i d'haver-les practicat per separat ens disposem a fer problemes per tal de combinar-les. El nostre objectiu és que els nens i nenes aprenguin a fer problemes de forma més divertida interectuant amb el dispositiu mòbil amb l'aplicació Matemàtiques Ninja Lite. Per realitzar la nostra activitat, els alumnes hauran de formar grups de 5 persones i cada grup disposarà d'un problema diferent dels mateix nivell de dificultat. Aquest haurà de ser resolt pels diferents membres, i posteriorment explicat per ells als altres companys de classe. 

Amb la nostra activitat pretenem que els alumnes col·laborin i s'ajudin entre ells utilitzant el mòbil com a recurs interactiu per resoldre problemes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada